Foto reading
Een foto helpt om gericht contact te maken met de energie van degene die erop is afgebeeld. Via de foto komt een telepathische verbinding tot stand. De intentie daarbij is altijd om informatie te geven ter heling van jou en de op de foto afgebeelde persoon/dier/plek. Integriteit en wederzijds respect staan hierbij voorop. Doel is altijd meer begrip/inzicht te verkrijgen. Neem liefst een foto mee waar deze persoon alleen op staat. Anders maak ik contact met alle mensen op de foto en dat wordt dan een chaotische reading.

Wanneer een foto reading?
Foto reading is handig bij reading op afstand. Dan hoef je niet naar mij toe te komen. Praktisch voor kinderen die nog niet kunnen praten of dieren. Bij onverwerkt verdriet over een dierbare overledene. Het levert je meer rust en acceptatie voor je huidige situatie op. Voorafgaand wordt altijd om toestemming gevraagd om de foto te mogen lezen. Ik vertrouw erop dat jij die hebt gevraagd  en jouw verantwoordelijkheid hiervoor oppakt. Indien gewenst kun je vragen om met een healing af te sluiten.

Tenslotte

Altijd komt op het juiste moment de juiste informatie door. Precies datgene wat bij jou een heling of transformatieproces op gang brengt in body, mind & spirit. Het helpt jou de situatie waarin jij je bevindt te veranderen. Een win-win situatie, ten goede van alle betrokkenen!

Afspraken kunnen in de praktijk plaatsvinden of je kunt kiezen voor een online afspraak via video consult of als je in NL woont voor telefonisch. Voor tarieven zie: hier