Welkom
Leuk dat je iets meer over mij wilt weten. Wat je van mij kunt verwachten is een”open blik”, rust, ruimte en een vleugje sprankelende energie met een lach. Ik werk vanuit mijn hart en sta voor kwaliteit en enthousiasme. Goed in het vertalen van diepe zielsaspecten naar de dagelijkse realiteit om zo verstoringen in body, mind of spirit te verhelderen. Zo maak ik het onzichtbare eenvoudig tastbaar en behandelbaar. Helderheid voor jou, grip op transformatie en een brug naar of naast overige zorg, waar nodig. Regelmatig worden nascholingen en verdiepingstrainingen gevolgd om up-to-date te blijven, inclusief medische & psychosociale basiskennis en intercollegiale toetsing. 

Motivatie
Respect voor natuur & cultuur is wat mij motiveert om jouw innerlijke natuur in balans te brengen. Evaringsdeskundige in het leren omgaan met HSP/Hooggevoeligheid in het leven. Healing, emotionele balans en herstelruimte geven. Hoe kan ik jou ondersteunen? Jou die ruimte geven om los te laten wat niet meer bij je past? Na een periode van tegenslag (emotioneel/fysiek) of stress helpt acceptatie, innerlijke rust en verwerkingsruimte om een transformatie in gang te zetten. De wereld wordt nog veel mooier als jij weer kan stralen, ongeacht wat er in je leven gebeurd. Grip voelen op je body, mind & spirit.
Voor meer informatie, mail via bomispi@gmail.com  of telefoon: 06 – 13 73 22 27 Elisabeth van Rijn.


Natuurgeneeskundig therapeut: healing, massage & beweging
– 2000- 2004 Massage & bewegingstherapeut (HBO-niveau) opgeleid aan de AKVMB in Amsterdam
Onderdeel van deze 4-jarige opleiding oa: medische basiskennis, therapeutische vorming, deep tissue massage, sportmassage, meridianen TCM, drukpuntmassage/reflexzone therapie, bewegingstechnieken/stretching, holistische massage, healing technieken (therapeutische toepassing), ademhaling- en emotioneel lichaamswerk.
– Sinds 2009 Natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT
– Sinds 2010 Registertherapeut BCZ, aangesloten bij koepelvereniging RBCZ en de geschillencommissie SCAG.
– Juni 2015 Medische Basiskennis (HBO-niveau) conform PLATO eis CPION diploma behaald bij MBK opleidinginstituut Con Amore Kennis wordt actueel gehouden door vakliteratuur en jaarlijkse nascholing. Idem jaarlijks actualiseren van de PSBK (psychosociale basiskennis).
– Jaarlijks verdiepingsnascholingsdagen. Specifiek over onderwerpen als omgaan met psycho- emotionele klachten, emotionele trauma, spanning en stress klachten, rouwverwerking, hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid, naast verfijning en het gebruikmaken van de TCM meridianen/reflexpunten, bewegingstechnieken en ademhalings- en massagetechnieken.
– Samenwerking met alle vormen van zorg is mogelijk.

Werkwijze
Als natuurgeneeskundig therapeut beheers ik diverse technieken om jou te kunnen begeleiden in het loslaten van spanningen. En het weer laten stromen van jouw energie. Voorafgaand aan de behandeling stemmen wij samen exact af welke techniek bij jou past. Wat is uit balans bij jou? Wat vraagt jouw aandacht en wat zegt het mij via de TCM denkwijze? Dankzij de verfijnde combinatie van massage, ademhaling, TCM drukpunten, stretching bewegings- & healingstechnieken hebben de behandelingen een langere en krachtiger helende uitwerking op jou. Voordeel is dat jouw lichaams- en energiebewustzijn hierdoor vanzelf groter wordt. Simpel en praktisch.

Spiritueel (psychic & medium) 
Geboren met een helderziende, mediamieke gave. In een familie waar universele spirituele kennis niet ongewoon is. Gedurende mijn leven is deze gave verder ontwikkeld tot een krachtig instrument, waarmee ik jou kan helpen. Al ruim 35 jaar inmiddels. Het is ongelooflijk bijzonder hoeveel moois dit tot stand brengt. Zou er boeken vol over kunnen schrijven. Hiervoor zijn jarenlange trainingen internationaal gevolgd. Dankzij deze super hooggevoeligheid kan ik ook goed HSP kinderen, HSP volwassenen en begrijpen en begeleiden. En je leren omgaan met paranormaliteit.

Overige achtergrondinformatie
Nieuwsgierig naar de diepere zin van het leven heb ik me breed ontwikkeld. Zowel de natuurwetenschappelijke kant als de hang naar mystiek. Biologie aan de UvA, dans- & theater naast een gewone baan tussen fijne collega’s. Heb vele lange rondreizen gemaakt door Afrika, Midden Oosten, Latijns America, Azie, Europa en Nederland. Hoe dichter bij de natuur er geleefd wordt hoe meer ik mij thuis voel. Terwijl het leuke van de stad weer de creativiteit is, die plotseling ontstaat, waarmee je elkaar kan inspireren. Dankzij al deze fantastische levenservaringen ben ik zoals ik ben. Iemand die respect heeft voor anderen, SPIRITUALITEIT, WETENSCHAP, NATUUR & CULTUUR en zich overal ter wereld en in het universum thuis voelt.