zeesterDeze behandeling bevordert je lichaams- en adembewustzijn. Helpt je stress en spanningen los te laten. Wat psycho-emotioneel verlichting geeft. Heeft een langdurend helend en revitaliserend effect op je body, mind & spirit.

Massage therapie
Tijdens deze behandeling werken we aan het herstellen van je natuurlijke lichaamshouding. Vastgeslagen spanning in het lijf losmaken en het terug in balans brengen van de natuurlijke bloedcirculatie/energiestroom. Waar kan het bloed (je energie) vrij doorstromen? Waar voel jij (emotionele/pijn) blokkades? Hoe is je lichaamshouding? Hoe is je ademhalingsruimte en ritme? Hoe komt meer rust en ruimte in je hoofd? Hoe kun je stress loslaten?  Hoe kun je meer vitaliteit voelen? Massage therapie heeft een diep helend effect. Mindful in je lijf. Wordt vaak succesvol ingezet naast psychotherapie.

Je kunt massage boeken vanaf 45 min (lichte) tot 1 uur (normale) of 1½ uur (intensieve).

Massage technieken
De toegepaste technieken worden afgestemd op wat voor jou noodzakelijk is om je lichaamshouding te verbeteren, je bloedcirculatie, ademhaling en energiestroom te activeren. En geeft jou de ruimte om diepe door emotionele pijn veroorzaakte spanningen op rustige wijze los te laten. Voorafgaand aan de massage stemmen wij samen het behandelplan voor de sessie af.

Selectie van volgende technieken:
diepe weefselmassage (deep tissue massage), klassieke sportmassage, reflexzone therapie/ drukpuntmassage (oa  hoofd-, hand- en voetreflexologie), bewegingstechnieken (gewrichten losmaken), stretching (ademhaling), holistic pulsing, holistic massage.  Activeren van lichaams-energiebewustzijn door magnetiseren op specifieke  meridiaanpunten/zenuwbanen. Emotioneel lichaamswerk  gericht op loslaten van emotionele traumatische spanningen.

Effect
Dankzij de verfijnde combinatie van de verschillende massagetechnieken, stretching, het optimaliseren van je ademhaling en het magnetiseren zul je merken dat mijn behandelingen een langer en krachtiger helend effect op jou hebben. Zowel je lichaamshouding als je bodymind awareness profiteren hiervan!  Grenzen voelen, herkennen en loslaten van spanningen. Soepel in je lijf en soepele levenshouding helpen je pijn te reduceren en flexibel in het leven te staan.

Massage therapie is natuurgeneeskundige therapie  en wordt deels vergoed door aantal zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering. Voor meer informatie ga naar tab “afspraak/tarief” en naar ”belangrijke informatie”

Extra’s
Na afloop van elke sessie geef ik jou slimme persoonlijke tips. Deze tips zijn simpel uitvoerbaar en hebben een maximaal effect als je ze af en toe uitvoert. Variërend van simpele bewegings- en loslaat technieken,  mentale visualisatie (Mindfulness) tot ademhalingsoefeningen. Alles wat jou op dat moment kan ondersteunen. Gratis en voor niets in de uitlooptijd. Doe er iets goeds mee. Het helpt je soepeler door het leven te gaan.