(Hoogsensitieve) HSP kinderen & Paranormaal begaafde kinderen
Hoogsensitieve kinderen  = HSP kinderen → verscherpte waarneming via zintuigen
Hooggevoelige kinderen  = Paranormaal begaafde kinderen → buitenzintuiglijke waarnemingen

Voor HSP kinderen – en/of Paranormaal begaafde kinderen is het fijn om rust te voelen.  Te praten met iemand die ze begrijpt. Hulp te krijgen in het afsluiten voor een teveel aan binnenkomende informatie. Begeleid te worden in het zelf leren omgaan met deze”gave/gevoeligheid”.

Behandeling
Er is geen standaard aanpak voor HSP kinderen (hoogsensitieve) en/of paranormale (hooggevoelige) kinderen. Elk kind ontwikkelt zich op eigen wijze. Om je kind goed te kunnen bijstaan hoort daar ook een verfijnde methode bij die individueel is aangepast op dat wat je kind op dit moment doormaakt.

Handig is goed te weten wat je kind ervaart en doormaakt. Hoe oud je kind is. Waar je kind moeite mee heeft. Als ouder observeer je vaak al veel dingen. En het is al zo fijn voor een kind om een liefdevolle ouder naast zich te hebben. Vanuit die veiligheid kun je als kind leren met je gevoeligheid om te gaan.

Afhankelijk van het verhaal van jou als ouder en het verhaal van je kind stel ik dan in overleg met jullie het behandelplan samen. Er volgt een verfijnde op de situatie van je kind aangepaste sessie. Waarin massage (over kleding heen), bewegingstechnieken, stretching, meditatietechnieken en bewust voelen onderdeel zijn.
Uiteraard hou ik van lichte sessies en creativiteit dus humor is altijd aanwezig.

Ingrediёnten die vaak voorkomen:
– Afsluitoefeningen die bij je kind passen – grenzen leren voelen en aangeven
– Oefeningen die je ademhalingsritme helpen
– Je kind bewuster in lichaam helpen verankeren
– Healing om je kind in zijn kracht te versterken fysiek/energiek
– Tips voor de ouders/verzorgers.

Graag ontvang ik vooraf wat meer informatie via email bomispi@gmail.com of telefonisch 06 – 13 73 22 27.
Het is geen noodzaak hoor, meer praktisch. Voorafgaand aan de sessie doe ik altijd een intake en als we die korter kunnen maken is dat fijn. Kunnen we je kind meer laten praten dan dat wij dat doen.

Klachten die kunnen verbeteren:
Paranormaal begaafde kinderen: Nachtmerries, onrustig slapen, geesten zien, bang worden voor iets dat in de toekomst kan gaan gebeuren maar nog niet is gebeurd, klachten van andere mensen overnemen, winkelcentrum niet kunnen bezoeken etc, etc.

HSP kinderen: van ene op andere moment niet meer kunnen nadenken doordat schoenen of jas niet lekker zit. Leren omgaan met hoe rust in het hoofd terug te laten keren. Huilen en niet meer iets willen doen wat ze daarvoor zo graag wilden doen.

Als geen ander weet ik wat het is om al zo jong paranormaal begaafd (hooggevoelig) te zijn en dingen te weten die je eigenlijk niet wilt weten. Super sensitiviteit is mij niet vreemd en veel HSP kinderen voelen het als een warm welkom eindelijk iemand te spreken die weet waar zij het over hebben, een ervaringsdeskundige.  Hun gevoeligheid te snappen en er ook iets concreets mee te kunnen doen. Daarvoor heb ik trainingen gevolgd. Heel graag begeleid ik daarom kinderen en hun ouders/verzorgers zelfs docenten hierin.

Wat “handvaten” aanreiken en helende rustgevende energie kan zoveel verschil maken voor het kind en zijn/haar omgeving.

Vondelpark, Amsterdam NL