Kinderen
Voor kinderen is het aanbod meer gericht op het lichaamsbewustzijn vergroten. Zoals het ademritme en het innemen van de eigen ruimte. Dit helpt ze hun eigen identiteit vorm te geven en hun eigenwaarde te beseffen. Sociale veerkracht opbouwen het ”jezelf mogen zijn” als kind waar je ook bent.

Behandelingen zijn erop gericht om je kind spelenderwijs energiek en fysiek weer in balans te brengen. Krachtiger lichaamshouding en een soepele ademhaling. Rust en zelfvertrouwen te geven. De eigen ontspannen lichaamshouding te leren voelen en aannemen. Lekker de aandacht weer helemaal op zichzelf voelen en wat echt belangrijk is in het leven. Namelijk dat je kind zichzelf mag zijn. En er altijd ruimte is voor focus, actie inspanning en ontspanning in het leven. En elk kind eigen talenten heeft en uniek is. Het perfecte plaatje bestaat niet. Met plezier help ik kinderen ook weer makkelijker eigen grenzen te voelen en te communiceren.

zie aparte tabs voor:
– HSP kinderen & Paranormaal begaafde kinderen – klik hier
– Tieners – klik hier

Technieken
Massage en bewegingstechnieken zijn vervlochten met Mindfulness technieken. Op creatieve wijze wordt hier invulling aangegeven. De normale technieken worden aangevuld met theater/dansexpressie technieken. Denk hierbij bv aan emotionele expressie, visualisatie bij de ademhaling. Diersymboliek bij het inspannen en ontspannen. Etc. Zo hou je het plezier en de simpelheid van loslaten van (emotionele/fysieke) spanning erin. En kan het kind zelf ook voelen hoe krachtig het is. Wordt het uitgenodigd zelf ook (thuis) mee te werken en zijn er minder sessies nodig.

Therapievormen
– Healing: energie bekrachtigen, geeft vaak rust. Als resultaat van de healing  hoor je vaak dat kinderen beter slapen. En overdag zich beter kunnen concentreren. Wat prettig is voor school, sport of muziek.
– Massage therapie: combinatie van stretching/massage & beweging en reflexologie vergroot het lichaamsbewustzijn en reguleert ademritme.

Praktisch
De kleding blijft aan tijdens de sessie. Kleding die niet te strak zit zoals een T-shirt en trainingsbroek of legging is aan te bevelen.

Als ouder/verzorger van het kind ben je tijdens de sessie aanwezig. Vooraf doen we intake en na afloop korte tijd om bij te komen. En de slimme tips uit de sessie mee te nemen naar huis.