Hoi, welkom.
Leuk dat je iets meer over mij wilt weten. Wat je van mij kunt verwachten is een”open blik”, een vleugje sprankelende energie en een lach. Ik sta voor kwaliteit en enthousiasme. Regelmatig worden nascholingen gevolgd om up-to-date te blijven, inclusief medische & psychosociale basiskennis en intercollegiale toetsing. Daarbuiten hou ik van inspireren. Geven van lezingen, workshops en trainingen, alles is mogelijk. Respect voor natuur & cultuur is wat mij motiveert. Hoe kan ik jou in harmonie met je eigen natuur & talent brengen. De wereld wordt nog veel mooier als jij 100% jezelf bent.
En je het levensgeluk op ieder moment kan zien en ervaren. Wat er ook om je heen gebeurd.
Leef een fijn leven NU! Voor meer informatie, mail via   of telefoon: 06 – 13 73 22 27
Elisabeth van Rijn.

Natuurgeneeskundig therapeut: healing, massage & beweging
– Natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij de VNT-Nederland sinds maart 2009
– Registertherapeut BCZ, aangesloten bij RBCZ & TCZ  en de SCAG.
– Massage & bewegingstherapeut (HBO-niveau) sinds juni 2004, opgeleid aan de AKVMB in Amsterdam
Onderdeel van deze 4-jarige opleiding oa: medische basiskennis, therapeutische vorming, rebalancing massage technieken, healingstechnieken (therapeutische toepassing magnetiseren), meridianenkennis TCM, ademhaling- en emotioneel lichaamswerk
– Medische Basiskennis (HBO-niveau) conform PLATO eis CPION diploma – juni 2015 behaald bij MBK opleidinginstituut Con Amore
VNT = Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten
RBCZ & TCZ = Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
SCAG = Geschillencommissie voor de complementaire en de alternatieve zorg
AKVMB = Akademie voor Massage & Beweging

Als natuurgeneeskundig therapeut beheers ik diverse technieken om jou te kunnen begeleiden in het loslaten van spanningen. En het weer laten stromen van jouw energie. Dankzij de verfijnde combinatie van massage, ademhaling, stretching & magnetiseren hebben de behandelingen een langere en krachtiger uitwerking op jou.

Spiritueel (psychic & medium) 
Geboren met een helderziende, mediamieke gave, en helende handen. In een familie waar dit niet ongewoon is. Gedurende mijn leven is deze gave verder ontwikkeld tot een krachtig instrument, waarmee ik jou kan helpen. Al ruim 30 jaar inmiddels. Het is ongelooflijk bijzonder hoeveel moois dit tot stand brengt. Zou er boeken vol over kunnen schrijven. Ik zie het onzichtbare en vertaal dit naar de taal van het hart. Vorm hiermee een brug tussen de droomwereld en de werkelijkheid. Kan hiermee practische inzichten geven in hoe dromen te realiseren zijn, lucid dream creation. Verdieping en verfijning van al deze kwaliteiten is altijd gaande. Hiervoor zijn jarenlange trainingen internationaal gevolgd. Dankzij deze super hooggevoeligheid kan ik ook goed HSP kinderen, HSP volwassenen en begrijpen en begeleiden. En je leren omgaan met paranormaliteit.

Overige achtergrondinformatie
Nieuwsgierig naar de diepere zin van het leven heb ik me breed ontwikkeld. Na propedeusejaar Biologie aan de UvA besloot ik ipv wachtlijst medische biologie door te gaan met creatieve talenten: dans- & theater. Daarnaast heb ik altijd gewerkt diverse functies van simpel tot in de staf. Heb vele lange rondreizen gemaakt door Afrika, Midden Oosten, Latijns America, Azie, Europa en Nederland. Hoe dichter bij de natuur er geleefd wordt hoe meer ik mij thuis voel. Terwijl het leuke van de stad weer de creativiteit is, die plotseling ontstaat, waarmee je elkaar kan inspireren. Dankzij al deze fantastische levenservaringen ben ik zoals ik ben. Iemand die respect heeft voor SPIRITUALITEIT, WETENSCHAP, NATUUR & CULTUUR en zich overal ter wereld en in het universum thuis voelt.

Vondelpark, Amsterdam NL – Summer 2017