zeesterDeze behandeling bevordert je lichaamsbewustzijn. Helpt je stress en spanningen los te laten. Heeft een revitaliserend effect op je body, mind & spirit.

Massage therapie
Tijdens deze behandeling werken we aan het terug in balans brengen van de natuurlijke energiestroom in je lichaam. Waar kan het bloed (je energie) vrij doorstromen? Waar voel jij blokkades? Hoe is je lichaamshouding? Hoe is je ademhaling? Hoe vergroten we rust en vitaliteit in je lichaam.
Je kunt massage boeken vanaf 45 min (lichte) tot 1 uur (normale) of 1½ uur (intensieve).

Massage technieken
De toegepaste technieken worden afgestemd op wat voor jou noodzakelijk is om energiestroom weer op gang te brengen en worden met jou overlegd in behandelplan voor de sessie. Denk daarbij aan volgende technieken: diepe weefselmassage, rebalancing technieken, sportmassage, reflexdrukpuntmassage (waaronder hand- en voetreflexologie), bewegingstechnieken, stretching, holistic pulsing, holistic massage, magnetiseren (bodymind bewustijn activeren langs meridianen uit de TCM), hoofdmassage, buikorganen, emotioneel lichaamswerk etc.

Effect
Dankzij de verfijnde combinatie van de verschillende massagetechnieken, stretching, het verdiepen van de ademhaling en magnetiseren zul je merken dat mijn behandelingen een langer en krachtiger effect op jou hebben.

Massage therapie is natuurgeneeskundige therapie  en wordt deels vergoed door aantal zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering
Voor meer informatie ga naar tab “afspraak/tarief” en naar ”belangrijke informatie”

Extra’s
Tijdens elke sessie geef ik jou slimme persoonlijke tips. Deze tips zijn simpel uitvoerbaar en hebben een maximaal effect als je ze af en toe uitvoert. Varierend van visualisatie, ademhaling tot simpele fysieke oefeningen. Alles wat jou op dat moment kan ondersteunen. Gratis en voor niets. Doe er iets goeds mee.