Kinderen
Aanbod voor kinderen is het zelfde als voor volwassenen. Alleen geldt voor jonge kinderen uiteraard een kortere behandeltijd. Behandelingen zijn erop gericht om het kind spelenderwijs in balans te brengen. Rust en zelfvertrouwen te geven. De eigen ontspannen lichaamshouding te leren voelen en aannemen.

zie tabs aan de rechterkant voor:
– HSP kinderen & Paranormaal begaafde kinderen
– Tieners.

Technieken
Deze zijn vrijwel gelijk aan die voor volwassenen. Echter op creatieve wijze wordt hier invulling aangegeven. De normale technieken worden aangevuld met theater/dansexpressie technieken. Denk hierbij bv aan emotionele expressie, visualisatie bij de ademhaling. Diersymboliek bij het inspannen en ontspannen. Etc. Zo hou je het plezier en de simpelheid van loslaten van (emotionele/fysieke) spanning erin. En kan het kind zelf ook voelen hoe krachtig het is. Wordt het uitgenodigd zelf ook (thuis) mee te werken en zijn er minder sessies nodig.

Behandeling
– Healing: energie bekrachtigen, geeft vaak rust. Als resultaat van de healing zie je vaak dat het kind beter slaapt. En overdag zich beter kan concentreren. Wat prettig is voor school, sport of muziek.
– Massage therapie: combinatie van stretching/massage & beweging die het kind meer lichaamsbewust maakt en ademhaling reguleert.

Praktisch
Trek het kind gemakkelijk zittende kleding aan. T-shirt en trainingsbroek of legging.
Als ouder/verzorger van het kind ben je tijdens de sessie aanwezig. Vooraf doen we intake en na afloop evalueren we samen met het kind. Dan vatten we de praktische dingen die uit de sessie naar voren zijn gekomen samen. En waar nodig geef ik nog slimme tips mee voor thuis